Защо да изберете YUANDA PSA кислороден генератор
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>
Начало > Защо да изберете YUANDA PSA кислороден генератор

YDGET .com са посветени ангажирани в производството, доставките и експерт   изключителна гама от инсталации за кислород PSA, които са напълно автоматични и изискват ниски разходи за производство. Тези инсталации са силно необходими в стъкларската промишленост, в блестящите отрасли и стоманодобивната промишленост. Предлагаме патрони надеждни и лесни за инсталиране инсталации, които са високоефективни в изпълнението. Тези инсталации преминават през различни процеси за проверка на качеството, осигуряващи най-добър резултат на крайния потребител. Клиентът може да се възползва от тези качествени растения от техните нужди и изисквания.
* Висока чистота на кислорода
Центровете за генериране на кислород PSA позволяват производството на кислород с висока чистота от сгъстен въздух. Тази чистота на кислорода може да бъде осигурена и от криогенни системи, но те са значително по-сложни и обосновани само от големи обеми на потребление. Генераторите на кислород използват z MS (zoliet молекулярно сито) технология, за да произвеждат непрекъснато захранване с кислород с ултра висока чистота и се предлагат с вътрешни компресори или без.
* Ниски оперативни разходи
Чрез заместване на излезлите от употреба инсталации за разделяне на въздуха добивите на азот до голяма степен надвишават 50%. [Citation needed]
Нетната цена на кислорода, произведена от генераторите на кислород, е значително по-малка от цената на бутилиран или втечнен кислород.
* Генераторите на кислород създават по-малко въздействие върху околната среда
Генерирането на кислороден газ е устойчив, екологосъобразен и енергийно ефективен подход за осигуряване на чист, чист, сух кислороден газ. В сравнение с енергията, необходима за криогенна инсталация за разделяне на въздуха и енергията, необходима за транспортиране на течния кислород от инсталацията до съоръжението, генерираните кислород консумират по-малко енергия и създават много по-малко парникови газове.

 

Yuanda KOB серия PSA кислород генератор
3.1 Спецификация:
1) Чистота: 28 ~ 95%
2) Капацитет: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Налягане: 0.1 ~ 0.6Mpa (също е на разположение 0.6 ~ 15.0MPa)
4) Точка на оросяване: <>
5) Тип: Монтиран
6) Търговска марка: Yuanda
7) Произход: Хангжу, Zhejiang, Китай
8) Доставка: 20-50days
3.2 Характеристики на продукта
1. Пълна автоматизация
Всички системи са предназначени за неприсъствено обслужване и автоматично регулиране на потребностите от кислород.
2. По-ниско пространствено изискване
Дизайнът и инструменталната екипировка правят размера на растенията много компактен, монтиран на скици, сглобен и доставен фабрично.

3. Бързо стартиране
Времето за стартиране е около 30 минути, за да получите желаната чистота на кислород. Така че тези единици могат да бъдат включени и изключени, според промените в търсенето на кислород.
4. Висока надеждност
Той е много надежден за продължителна и стабилна работа с постоянна чистота на кислород. Времето за наличност на растенията е по-добре от 93% винаги.
5. Живот на зеолитните молекулни сита
Очакваният живот на Zeolite Molecular Sieves е повече от 10 години, т.е. цялото времетраене на живота на инсталацията за кислород. Така че няма разходи за подмяна.
6. Ниска инвестиция и потребление на енергия
7. Лесна работа и поддръжка
3.3 Функционални спецификации:
1. Системата приема еднопосочен начин за стартиране, въздушен компресор, хладилен въздушен сушилня, сушилня за рекламиране, генераторът ще започне да работи по програмата едно по едно.
2. Кислородният генератор, оборудван с предупредителна аларма за неподходящ кислороден газ и автоматична вентилация, може да се увери, че всичкият кислород, който влиза в тръбопровода, е с добро качество.
3. Кислородният генератор, оборудван с цветен сензорен екран от Siemens Германия, може да показва състоянието на работа, чистотата, налягането и азотната скорост на потока на цялата система on-line и също така може да напомня времето за поддръжка, , изтеглете оперативните данни.
Продуктова категория
To learn more, please click into each category ...